Travelmarks-photography... Méér dan fotografiereizen!

Méér dan fotografiereizen

Neem contact op

Fotografiereis Noord India – Holi color festival

Reisliefhebbers en fotografie-enthousiastelingen krijgen een unieke kans om de kleurrijke facetten van Rajasthan, Noord India te ontdekken tijdens een 12-daagse fotografiereis georganiseerd door Travelmarks Photography. De reis belooft een duik in de authentieke cultuur, festiviteiten, wildlife en meer.

Maak de mooiste foto’s in India

Deelnemers zullen enkele van de meest iconische locaties van India bezoeken, waaronder het historische Varanasi, de adembenemende Taj Mahal, en Jaipur, bekend als de roze stad. Het hoogtepunt van de reis is het befaamde Holi Color Festival, waarbij reizigers de kans krijgen om het levendige feest te fotograferen.

Tijdens de reis zullen deelnemers ook de gelegenheid hebben om workshops bij te wonen, gericht op verschillende aspecten van fotografie, zoals cultuur, wildlife en portretten. Een bezoek aan het Ranthambore National Park biedt een spannende gelegenheid om Bengaalse tijgers, luipaarden en andere dieren in het wild te spotten.

Duurzaam en kleinschalig reizen

We verkennen duurzaam en kleinschalig, met topbegeleiding zodat je schitterende foto’s mee naar huis neemt. Onze begeleiders bieden persoonlijke ondersteuning, maar er is ook genoeg ruimte voor je eigen creativiteit.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het dag-tot-dag schema en andere details, is aanvullende informatie beschikbaar op: https://travelmarks-photography.com/portfolio/fotografiereis-rajasthan-holi-color/.

Om meer inspiratie op te doen bekijk dan de blog en fotogalerie van Rajasthan Noord India.

https://travelmarks-photography.com/2019/12/01/blog-rajasthan-noord-india/

Tot Kliks in India!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy en cookies
We gebruiken cookies om uw ervaring tijdens het gebruik van onze website te verbeteren. Als u onze Services via een browser gebruikt, kunt u cookies beperken, blokkeren of verwijderen via de instellingen van uw webbrowser. We gebruiken ook inhoud en scripts van derden die mogelijk trackingtechnologieën gebruiken. U kunt hieronder selectief uw toestemming geven om dergelijke insluitingen van derden toe te staan. Raadpleeg onze Privacy en cookies voor volledige informatie over de cookies die we gebruiken, gegevens die we verzamelen en hoe we ze verwerken.
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound