Travelmarks-photography... Méér dan fotografiereizen!

Méér dan fotografiereizen

Neem contact op

Fotografiereis naar Lofoten – Noorderlicht

We zijn verheugd om je mee te nemen op een onvergetelijke reis naar het adembenemende Lofoten, Noorwegen, waar we de magie van het noorderlicht zullen ervaren en vast zullen leggen met onze camera’s. Deze onvergetelijke reis belooft een perfecte balans tussen adembenemende winterse landschappen en de continue focus op het noorderlicht.

Ontdek het Noorderlicht en de schoonheid van Lofoten

We reizen op een duurzame, kleinschalige manier met de allerbeste begeleiding om ervoor te zorgen dat ook jij met sprankelende foto’s thuiskomt. De begeleiding staat altijd voor je klaar voor persoonlijke aandacht en tevens is er voldoende ruimte voor eigen invulling.

Noorderlicht Fotografie

Laat je betoveren door de dansende lichten van het noorderlicht terwijl we ons bevinden in de ruige winterse landschappen van de Lofoten. We leren de geheimen van het vastleggen van dit natuurl spektakel en creëren foto’s die van het scherm afspatten.

Fotografeer de natuur en cultuur van Lofoten

Wandel door de vissersdorpen Reine, Hamnoy en Nusfjord, waar kleurrijke Noorse huisjes zich weerspiegelen in het kristalheldere water van de fjorden. Hier krijg je de gelegenheid om de lokale cultuur te omarmen en de unieke architectuur vast te leggen. Verken het betoverende eiland Gimsoya, met zijn karakteristieke Noorse kerk die majestueus boven het landschap uitsteekt. Dit is de ideale plek voor landschapsfotografie en het vastleggen van de intrigerende Noorse huisjes.

We bieden je de kans om een authentieke Noorse ervaring te beleven door te overnachten bij een lokale familie. Leer de tradities en cultuur van Lofoten kennen terwijl je geniet van de warmte en gastvrijheid van de mensen die dit prachtige land thuis noemen.

Ben je er klaar voor om je camera mee te nemen op dit onvergetelijke avontuur door de betoverende wereld van Lofoten? Sluit je aan bij onze fotografie reis. Mis deze kans niet om de schoonheid van Lofoten te ontdekken en vast te leggen.

Bekijk de volledige reis op de website via de volgende link:

https://travelmarks-photography.com/portfolio/fotografiereis-lofoten-noorderlicht/

Tot kliks in Noorwegen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy en cookies
We gebruiken cookies om uw ervaring tijdens het gebruik van onze website te verbeteren. Als u onze Services via een browser gebruikt, kunt u cookies beperken, blokkeren of verwijderen via de instellingen van uw webbrowser. We gebruiken ook inhoud en scripts van derden die mogelijk trackingtechnologieën gebruiken. U kunt hieronder selectief uw toestemming geven om dergelijke insluitingen van derden toe te staan. Raadpleeg onze Privacy en cookies voor volledige informatie over de cookies die we gebruiken, gegevens die we verzamelen en hoe we ze verwerken.
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound