Travelmarks-photography... Méér dan fotografiereizen!

Méér dan fotografiereizen

Neem contact op

TravelMarks Photo Academy

Heb je interesse in fotografie? Dan hebben we fantastisch nieuws! Nu kun je deelnemen aan onze online fotografie cursussen, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis. TravelMarks Photo Academy is ons gloednieuwe platform, ontworpen voor zowel beginners als gevorderde fotografen. We bieden een reeks online cursussen aan, samen met een levendige online gemeenschap waar we onze uitgebreide kennis met jullie delen.

Over het platform

TravelMarks Photo Academy biedt flexibele online fotografiecursussen die je overal en op je eigen tempo kunt volgen. Onze cursussen bestaan uit videouitleg, e-books en praktijkopdrachten en je ontvangt een certificaat bij afronding. Op ons platform kun je netwerken met medefotografen, ervaringen en feedback delen, en je vragen stellen. Je ingeleverde opdrachten worden beoordeeld door ons, wat een waardevolle leerervaring biedt. Ook kun je je eigen werk delen en dat van anderen bekijken. Onze cursussen zijn zowel thuis als op locaties zoals New York, IJsland en Italië opgenomen.

Cursussen

We bieden momenteel twee online cursussen aan: Basisfotografie voor beginners, waar je alles leert over je camera en fotografietechnieken, en Landschap- en Natuurfotografie voor de meer gevorderde fotograaf, met diepgaande kennis over deze mooie vorm van fotografie. Binnenkort lanceren we tevens de cursus over fotobewerking in Lightroom Classic. Hierin leer je hoe ook jij sprankelende foto’s kunt maken door de juiste workflow toe te passen in de nabewerking. Wie wil dat nu niet?

Over ons

Dit platform is ontwikkeld in samenwerking met Franca Gielen. We delen beiden een grote passie voor reizen en fotografie en zijn enthousiast om deze passie met jullie te delen.
Onze samenwerking startte in 2021 bij Travelmarks Photography. Na een succesvol afstudeertraject bleek al snel dat we de chemie voor fotografie samen wilden bundelen. Als trotse Limburgers hechten we waarde aan natuur, cultuur en diversiteit. Ons doel is een ontwikkelingsplatform voor fotografen, waar we de kracht van fotografie gebruiken om de wereld op unieke wijzen te verkennen en verhalen te vertellen. We invite you to join our community to learn and share amazing photos from all over the world!

Neem een kijkje op ons platform

Je bent uitgenodigd voor een introductie van Travelmarks Photo Academy! Kom zondag 7 januari om 17.00 uur meer te weten over de voordelen van onze community, deelname aan challenges en onze online fotografiecursussen. Je kunt je eenvoudig registreren via onderstaande link:

Evenementen | Online meeting – ontdek het platform (thehuddle.nl)

Wij hopen jullie enthousiast te kunnen hebben gemaakt met dit platform. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie. https://www.travelmarks-academy.nl

Tot kliks bij Travelmarks Photo Academy!

”The world is art, the photographer the artist. We’ll guide you to capture it your way.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy en cookies
We gebruiken cookies om uw ervaring tijdens het gebruik van onze website te verbeteren. Als u onze Services via een browser gebruikt, kunt u cookies beperken, blokkeren of verwijderen via de instellingen van uw webbrowser. We gebruiken ook inhoud en scripts van derden die mogelijk trackingtechnologieën gebruiken. U kunt hieronder selectief uw toestemming geven om dergelijke insluitingen van derden toe te staan. Raadpleeg onze Privacy en cookies voor volledige informatie over de cookies die we gebruiken, gegevens die we verzamelen en hoe we ze verwerken.
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound