Travelmarks-photography... Méér dan fotografiereizen!

Méér dan fotografiereizen

Neem contact op

Verrasend fotogeniek Ierland!

Ooit geweten dat Ierland een fotografieland bij uitstek is? Het heeft buiten bourgondische gezelligheid en Guiness, enorm veel te bieden.

We kennen allemaal Dublin en Belfast wel, Ierse gezelligheid ten voeten uit. Het is rijk aan historie en herbergt prachtige kathedralen die gefotografeerd mogen worden, zowel van buiten als ook van binnen. En dat is een traktatie voor elke fotograaf kan ik je verzekeren, ze zijn schitterend! Christ Church Cathedral, Dublin’s oudste gebouw en Saint Patrick’s Cathedral zijn van deze visitekaartjes.  
Zodra de zon onder is en de magie van de avond zijn intrede doet wordt het helemaal een feest. Zowel Dublin als Belfast lenen zich uitstekend voor avondfotografie. Enige uitdaging die je voorgeschoteld krijgt, welke keuze ga je maken? Composities te over, dat is mooi, want luxeproblemen zijn altijd welkom!
Eenmaal verzadigd omarmt de Ierse gezelligheid je in één van de vele pubs die allemaal livemuziek aanbieden, iedere dag van de week. Hoe gezellig wil je het hebben?!

Wat te denken van de Ierse landschappen en ruige woeste kustlijnen? Nog zo’n traktatie! Het glooiende landschap kleurt fris groen in de lente en compenseert de ruigheid langs de kust, waarbij een harmonie ontstaat die naadloos op elkaar aansluit. Ierland herbergt ruig landschap dat je uitnodigend verwelkomt. Dat is mooi, want als fotograaf voel je je graag thuis in de omgeving om het beste in je aan te kunnen spreken voor die sprankelende foto’s die van je beeldscherm afspatten!

Ken je de beroemde serie Game of Thrones? Wist je dat een groot deel van de serie is opgenomen in Ierland? En nog mooier, wist je dat je deze gratis kunt bezoeken zonder overlopen te worden door toeristen?
Dat kan dus en er zitten juweeltjes tussen. Het is niet voor niks dat Game of Thrones hier gefilmd is! Mijn favoriet blijft Dark Hedges, in de serie Kingsroad genoemd. Je hebt deze laan met indrukwekkende beukenbomen van 200 jaar oud letterlijk voor jou alleen en ja, dat maakt indruk! Hier wil je geweest zijn om de pracht zelf te kunnen aanschouwen. Het licht heeft hier vrijspel wat de fotogeniekheid ten goede komt!

Kleurrijk in vele facetten, oogstrelend ruig en hartelijk uitnodigend. Er valt nog zoveel meer over Ierland en Noord Ierland te vertellen. Beter is het om zelf te beleven. Ik neem je graag mee naar unieke locaties die gegarandeerd succesvol zijn voor fotografie. Goed geluimd door de gezelligheid van Ierland en met een gevuld geheugenkaartje zal je tevreden huiswaarts keren. Yesss weer een beleving rijker!

Bekijk hier de fotografiereis Ierland en Noord Ierland  en bekijk hier ter inspiratie foto’s uit Ierland. 

Travelmarks photography.. your experience!
Tot kliks!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy en cookies
We gebruiken cookies om uw ervaring tijdens het gebruik van onze website te verbeteren. Als u onze Services via een browser gebruikt, kunt u cookies beperken, blokkeren of verwijderen via de instellingen van uw webbrowser. We gebruiken ook inhoud en scripts van derden die mogelijk trackingtechnologieën gebruiken. U kunt hieronder selectief uw toestemming geven om dergelijke insluitingen van derden toe te staan. Raadpleeg onze Privacy en cookies voor volledige informatie over de cookies die we gebruiken, gegevens die we verzamelen en hoe we ze verwerken.
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound